InspirationGarden InspiratieKamer 1 InspiratieKamer 1 InspiratieKamer 1 InspiratieKamer 1 InspiratieKamer 2 IInspiratieKamer 2 InspiratieKamer 2 InspiratieKamer 3 InspiratieKamer 3 InspiratieKamer 3 InspiratieKamer 3 InspiratieKamer 3 Dinergerecht Tapas Soupbuffet
Klik op een link en bekijk foto's van: InspiratieKamer 1 vergaderlocatie_arnhem InspiratieKamer 2 vergaderlocatie_arnhem InspiratieKamer 3 vergaderlocatie_arnhem Catering
de InspiratieKamers

meest inspirerende vergaderlocatie


vergaderlocatie_arnhem_2


Vergaderlocatie met alle gemakken

De InspiratieKamers in Arnhem zijn van alle gemakken voorzien. De vergaderlocaties hebben alle (audio-visuele) middelen en faciliteiten (beamer, laptop, projectiescherm, geluid, draadloos internet, Nespresso en moderne keuken) en het mooie is: alles is bij de huurprijs inbegrepen, u hoeft er niet apart voor te betalen.

Onze vergaderlocatie in Arnhem inspireert

U kunt onze InspiratieKamers in Arnhem ook inclusief programma huren. Dus vergaderlocatie met programma. Mocht u een meeting willen organiseren maar deze zelf niet willen leiden, dan leveren we bij de InspiratieKamers ook speciale inspirerende facilitators. Zij hebben als taak om uw meeting op een inspirerende maner te begeleiden. Ook kunnen zij eventueel brainstormsessies of speciale op maat gemaakte trainingen voor u faciliteren.


Trainingen en bedrijfsuitjes

De InspiratieKamers werken samen met InspirationCompany, een trainingsbureau met een enorm aanbod van inspirerende trainingen op allerlei gebied: communicatie, innovatie, creatief denken, veranderingsmanagement, teambuilding, etc. Ook verzorgen wij inspirerende break-out sessies, energizers of theatershows met speciale thema's. Mocht u een aanvullend programma of aanvullende activiteiten nodig hebben, kijk dan even op de website van trainingsbureau InspirationCompany.

Mocht u de ruimte niet willen gebruiken voor een training maar voor een uitje of bedrijfsuitje kijk dan ook eens op de site van Inspiratie-Uitjes.nl, waar tal van workshops, uitjes en bedrijfsuitjes op staan die wij voor u in Arnhem kunnen organiseren.


Intieme dinertjes of zakenlunches

Mocht u iets te vieren hebben en echt iets bijzonders willen, de InspiratieKamers zorgen ook voor hele speciale, culinaire dinertjes. Er wordt dan een 10-gangen diner speciaal voor u gemaakt met de meest heerlijke gerechten. Niet alleen het culinaire gedeelte wordt verzorgd, ook kunnen de InspiratieKamers desgewenst allerlei menu's van gespreksonderwerpen verzorgen om inspirerende tafelgesprekken en discussies met elkaar te voeren. We leveren dit in de vorm van kaartjes met inspirerende vragen, spelletjes, maar ook gerechten die uitnodigen voor een goed gesprek.

Niets is immers zo inspirerend als een avond buitengewoon lekker eten met goede vrienden, goed gezelschap en boeiende diepgaande gesprekken op een inspirerende locatie. Wij verzorgen avonden die u niet snel meer zal vergeten! De dinertjes kunnen worden gegeven in de tuin, de plantenkas, de monumentale woonkeuken of in één van de 3 InspiratieKamers zelf.


Food and Inspiration in Arnhem

De catering van De InspiratieKamers in Arnhem is in handen van Cateringbedrijf FestiFood, de trendcateraar van Nederland, eveneens uit Arnhem. De verzorging in onze vergaderlocatie in Arnhem is dan ook buitengewoon goed. Inspirerende lunches, diners, maar ook goedverzorgde borrels met feestelijke hapjes-buffetten zijn in onze vergaderlocatie mogelijk. En voor een trendy geheel verzorgde ontbijtvergadering, kunt u al vanaf 06:00 uur 's morgens in onze vergaderlocatie in Arnhem terecht!


Contact en verdere info

Wilt u een reservering maken voor onze vergaderlocatie of verdere informatie: bel 06-46.03.59.60.

Reacties
Hieronder staan reacties van onze recente klanten over onze geweldige vergaderlocatie in Arnhem! Wilt u ook een reactie achter laten? Meldt je aan onder het kopje "contact" en laat je mening horen!

Jan van Dijk:
"Geweldige inspirerende ruimte in Arnhem om te vergaderen!"

Gabrielle van der Ham:
"Je moet er tijdig bij zijn, maar de lunches in deze vergaderlocatie zijn fantastisch!"

Hans van den Heuvel:
"Ik wist niet dat er zulke fantastische vergaderlocaties bestonden in Arnhem!"

Bram van Delden:
"Zeer prettige ruimte, deze vergaderlocatie."

Vincent Toebosch:
"Absoluut een inspirerende vergaderlocatie!"

Claire Verhulst:
"In deze vergaderlocatie in Arnhem hebben we de meest succesvolle vergaderingen gehad. Dat komt mede door de ruimte, de plek, maar de sfeer, maar ook door de perfecte verzorging."

Gerard van Heemert:
"Bijzonder fijne vergaderlocatie met heerlijke open haard."

Jeannette Bruinings:
"Lunches zijn hier de beste van heel Arnhem."

Wilma van der Ham:
"Prettige plek voor intiem diner. Fantastische keuken."

Barbara van Beugen:
"Arnhem heeft niet veel. Dit is volgens mij één van de weinige hippe vergaderlocaties."

Richard Bronkhorst:
"Vergaderen wordt hier voor het eerst eens echt aangenaam."

Hr. van Braam:
"Top om te zijn. Heel creatieve vergaderlocatie."

Hans de Jager:
"De salades en fruitshakes in de middag maken het af. Top vergaderlocatie!"

Frans Herwijnen:
"Jammer dat deze vergaderlocatie altijd vol zit."

Hans van Kessel:
"Verzorging is hier voortreffelijk!"

Max Kolfschoten:
"Ik ga hier alleen voor het voortreffelijke eten!!!"